Komentáře

1 Mostecký Mostecký | E-mail | 3. června 2018 v 16:42 | Reagovat

Odpovídám na dotaz zn. Eilat zda se zahřátím mohou zničit důležité aktivní látky k. Bezu černého- sambucin a další. Myslím, že ne,odejdou některé složité enzymatické složky,ale ty jsou stejně degradované delším uchováním, resp. jejich existence končí vysušením drogy. Zajisté, jako vždy - čerstvé je čerstvé! ! ! Pavel

2 poutnicicasem poutnicicasem | 4. června 2018 v 13:20 | Reagovat

souhlasím s Vámi,já jej skladuji vždy ve tmě od jara tj od května, června, tak do března. Nejvíc při nachlazeních přidávám do čajů, o vánocích do svařeného vína, taky jsem jím jemně ozdobila perníková kolečka. Takové zpestření

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.