Komentáře

1 Mostecký Mostecký | E-mail | 3. června 2018 v 16:42 | Reagovat

Odpovídám na dotaz zn. Eilat zda se zahřátím mohou zničit důležité aktivní látky k. Bezu černého- sambucin a další. Myslím, že ne,odejdou některé složité enzymatické složky,ale ty jsou stejně degradované delším uchováním, resp. jejich existence končí vysušením drogy. Zajisté, jako vždy - čerstvé je čerstvé! ! ! Pavel

2 poutnicicasem poutnicicasem | 4. června 2018 v 13:20 | Reagovat

souhlasím s Vámi,já jej skladuji vždy ve tmě od jara tj od května, června, tak do března. Nejvíc při nachlazeních přidávám do čajů, o vánocích do svařeného vína, taky jsem jím jemně ozdobila perníková kolečka. Takové zpestření

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Od počátku až do konce, musel poutník projít po
úzké cestě i když někdy vedla přes skály a dokonce i údolím smrti.
Přesto se dala vždy, byl-li poutník pozorný, rozpoznat od všech odboček
kvůli usnadnění cesty, které vždy vedly do záhubyJohn Bunya